Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> 

ATMv2 problem with doorphone / building intercom

Paul Pulver
post Aug 9 2018, 11:37
Post #1


Новый пользователь
*

Group: User
Posts: 4
Joined: 27-July 18
Member No.: 50 109



Hello,

I've run into this twice now in the past month. In one instance, it was a doorphone that was working on a 500v1, and when I replaced it with a 500v2 and new DS8's and ATMv2 cards, the doorphone would not work. Specifically you press the doorphone, it emits a half ring, a beep and then a loud digital feedback sound. The IP Office sees nothing. Luckily, here they had an old Analog Trunk 16 module which I reinstated and it worked on this. Another site, a building intercom system. No ATMv1 to use here, and it does the exact same thing on my 500v2 r9.1.4 on a v2 combo card. Working fine for now on an analog telephone, but they wanted it run through the system. Thinking of using a Viking TBB-1B or some other talk battery booster type thing, as I surmise that it might be a talk or ringing voltage issue. What's the voltage coming from this building intercom? Great question, me. I will have to bring my volt meter to site. Has anyone else run into this?

Any help will be apprecited.

I didn't find the right solution from the Internet.

References:
https://www.tek-tips.com/viewthread.cfm?qid=1759396
video demonstration


Thank you.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version Time is now: 21st November 2018 - 07:41